Pròxima assemblea blanca

El Reial Madrid nega la marxa de Florentino Pérez

El Reial Madrid nega la marxa de Florentino Pérez

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid va publicar aquest dissabte un comunicat per aclarir una notícia falsa sorgida a les xarxes socials que parlava sobre la hipòtesi que manejaria Florentino Pérez de deixar la presidència del club.

En el text, l’entitat assegura que els rumors són falsos sobre aquest supòsit, els atribueix a interessos aliens, si bé sense aclarir si són interns del club o promoguts des de fora.

El Reial Madrid surt al pas també d’una altra notícia falsa assegurant que en la pròxima assemblea general de socis no hi haurà cap punt en l’ordre del dia que tracti el canvi de nom de l’actual Ciudad Real Madrid a Valdebebas.

El text íntegre del comunicat del club és el següent:

Davant algun rumor aparegut en algunes xarxes socials en les quals s’afirma que el president Florentino Pérez estaria suposadament valorant deixar la presidència del club, el Reial Madrid C. F. vol manifestar el següent:

Notícies relacionades

-Que aquests rumors són rotundament falsos i obeeixen alguns interessos que no tenen res a veure amb la realitat.

-I que en la pròxima Assemblea General de Socis Representants del Reial Madrid no hi haurà cap punt de l’ordre del dia en què es deliberi sobre el nom de la Ciudad Real Madrid.