El PSG, en flames: alta tensió amb Luis Enrique

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La crisi causada pel cas Mbappé ha convertit el PSG en un polvorí. La situació és cada vegada més convulsa en el club parisenc fins al punt que Luis Enrique es troba en una incòmoda situació. El diari ‘Marca’, fins i tot, ha assegurat que el tècnic asturià medita la seva marxa, una cosa que es nega des de l’entorn del preparador.

La decisió d’Al-Khelaïfi d’apartar Kylian Mbappé de l’equip ha trastornat els plans de l’exblaugrana, que tenia previst comptar amb l’astre en aquesta pretemporada. L’alta tensió ha esquitxat l’asturià, igual com Luis Campos, el director esportiu que es troba a la corda fluixa, segons informa el diari ‘Le Parisien’.

Cada vegada més molest

L’amo del PSG va prendre la determinació d’apartar Mbappé després de no renovar el seu contracte. Es va quedar fora de la gira pel Japó per provocar el seu enuig, a l’espera que pugui concretar-se una venda. A Luis Enrique tampoc li han agradat els rumors que situen Campos a la rampa de sortida, ja que va ser l’executiu que va confiar en ell per portar les regnes del PSG.

Notícies relacionades

El context no sembla el més adequat per assentar el projecte a escassos dies de començar la League 1. Neymar, almenys, ha tornat amb notable nivell a la gespa. El conflicte arriba ara a la direcció tècnica i els despatxos, amb Luis Campos assenyalat i Luis Enrique cada vegada més molest amb el desenvolupament dels esdeveniments.

Les vies de Mbappé

El desig del tècnic i el director esportiu és reconduir la situació abans que la crisi acabi esclatant de forma dramàtica. La primera solució seria la reintegració de Mbappé fins al final del seu contracte. Si no és així, la venda sembla l’única sortida. En cap cas volen mantenir l’astre a les seves files amb el càstig de deixar-lo a la grada.

Temes:

PSG Luis Enrique