Futbol

El Barça femení ja coneix el seu calendari de lliga

El Barça femení ja coneix el seu calendari de lliga

Alberto Estévez / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’equip femení del Barça ja coneix el calendari de la lliga 2023/24. El València serà el primer rival a batre al camí per revalidar el títol de lliga que les culers han conquerit durant les últimes quatre temporades. Una vegada celebrat el sorteig aquest dimarts, l’equip de Jonatan Giráldez ja sap que estrenarà la competició el cap de setmana del 10 de setembre a l’Estadi Johan Cruyff. El primer partit disputat fora de casa serà el cap de setmana del 17 de setembre contra el Madrid Club de Futbol.

El Barça va guanyar la lliga 2022/23 per deu punts de diferència sobre el Reial Madrid, el segon classificat. Precisament, les blaugrana jugaran contra el conjunt blanc el 19 de novembre a l’Estadi Johan Cruyff, duel corresponent a la novena jornada de lliga. El segon clàssic es disputarà a Madrid el 24 de març del 2024, la 21a jornada.

Notícies relacionades

Els altres partits de la Primera Divisió femenina que generaran una gran expectació i poden ser de gran importància per acabar decidint l’equip que aixequi el trofeu són els que disputarà el FC Barcelona contra l’Atlètic de Madrid. Les de Jonatan Giráldez jugaran contra les matalasseres els dies 15 d’octubre, com a locals, i el 18 de febrer del 2024, com a visitants. Els partits correspondran a les jornades 5 i 18, respectivament.

La lliga finalitzarà el cap de setmana del 16 de juny. L’últim rival a batre serà, de fet, el mateix amb què el Barça obrirà la lliga: el València.