El futbolista Benjamin Mendy, declarat no culpable de càrrecs de violació

El futbolista Benjamin Mendy, declarat no culpable de càrrecs de violació

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’exfutbolista del Manchester City Benjamin Mendy ha sigut declarat no culpable d’un cas de violació i un altre d’intent de violació, segons va dictaminar aquest divendres la cort de Chester (Anglaterra).

El jugador francès, qui va rompre a plorar després de conèixer la decisió, ja va ser absolt també el gener passat en aquesta mateixa sala en relació amb sis càrrecs de violació i un d’agressió sexual.

En aquella vista, el jurat no va arribar a un veredicte respecte a les dues acusacions de violació i intent de violació, si bé avui l’ha declarat no culpable de tots dos.

«Absolut infern»

Mendy, de 28 anys, va ser suspès pel Manchester City l’agost del 2021, quan els casos van sortir a la llum, i el mateix futbolista es va declarar innocent de les acusacions el maig del 2022.

El judici contra ell i el seu amic Louis Saha (no relacionat amb el futbolista del mateix nom) va començar el 10 d’agost del 2022, i tots dos han sigut declarats no culpables de tots els càrrecs presentats per la fiscalia.

Durant aquest procés judicial, Mendy ha declarat que les acusacions el perseguiran «per a tota la vida», la seva vida en el futbol «està acabada» i aquesta situació ha sigut un «absolut infern».

Les acusacions apuntaven que Mendy era un «depredador» que coneixia les noies a les discoteques de Manchester abans de convidar-les a festes privades a la seva mansió de Cheshire, on suposadament es produïen les agressions.

Diverses acusacions

Notícies relacionades

Mendy va ser detingut per primera vegada el novembre del 2022, després de suposadament violar en tres ocasions una dona de 24 anys.

Després de ser alliberat sota investigació, abans de ser acusat per una dona diferent d’agressió sexual, tres dones més el van acusar de violació, inclosa una de 17 anys.