Polèmica en la final ACB

Jasikevicius denuncia insults racistes a la pista del Madrid: «Hem sentit moltes coses de Vinícius i ara parlem nosaltres»

Jasikevicius denuncia insults racistes a la pista del Madrid: «Hem sentit moltes coses de Vinícius i ara parlem nosaltres»

ACB photo

1
Es llegeix en minuts

Després d’aconseguir el títol de la Lliga Endesa al guanyar el tercer partit de la final al Reial Madrid, Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça de bàsquet, va lloar la tasca dels seus jugadors, que van aconseguir posar en pràctica «el millor joc de la temporada». D’altra banda va lamentar també els insults racistes que va rebre el seu jugador James Nnaji a l’entrada del pavelló, incident que va centrar la seva roda de premsa posterior al xoc i que va considerar un fet «greu».

https://twitter.com/Reycholosimeone/status/1671286633482670081?s=20El lituà ha lamentat els insults racistes rebuts per Nnaji quan l’equip arribava al WiZink Center. «És una cosa lamentable. No pot ser. Sento molt parlar de Vinícius i ara hem de parlar sobre el que passa, perquè això ha de parar ja».

«Els valors del Madrid»

Notícies relacionades

«Això no va amb els valors del Reial Madrid i amb els seus seguidors, i hem d’estar molt enfadats. Això no pot ser, m’és igual que sigui un jugador del Reial Madrid, del Barça o d’un altre equip. No pot ser, cal controlar això, lluitar contra això. I ho farem perquè més important que el títol és això».

«El James és un noi formidable i volem que això s’aturi i que se’n deixi de parlar», ha afegit.