FUTBOL

Guardiola reparteix la seva prima per guanyar la Champions entre els treballadors del City

Guardiola reparteix la seva prima per guanyar la Champions entre els treballadors del City

DPA

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola ha regalat als treballadors del Manchester City la prima que va guanyar dissabte passat després de guanyar la final de la Champions contra l’Inter de Milà.

El ‘Daily Mail’ publica que Guardiola ha repartit el seu bo entre els treballadors del Manchester City «per agrair-los les seves contribucions a l’èxit del club». El mitjà britànic ha assegurat que la quantitat exacta de la prima s’ha mantingut en secret.

No obstant, apunten que el bo de l’entrenador pot ser d’unes 750.000 lliures (877.000 euros), ja que algunes de les estrelles ‘citizens’ guanyen primes pròximes a aquesta xifra.

Notícies relacionades

El ‘Daily Mail’ publica que entre els treballadors del Manchester City beneficiats de la part proporcional dels 877.000 euros de Guardiola hi ha des dels recepcionistes fins al personal de seguretat. El tècnic català sempre s’ha mostrat disposat a ressaltar la importància de tot el personal del club anglès en els triomfs del City, per la qual cosa ha decidit repartir la seva generosa prima entre tots ells.

El personal que treballa en el departament administratiu del negoci, ubicat al camp d’entrenament del club, rep petites bonificacions per cada trofeu guanyat. A més, l’últim gest de generositat de Guardiola amb ells augmentarà significativament el valor de les bonificacions, que ja es van entregar als que eren darrere d’escena.