ACTUALITAT BLAUGRANA

Aprovada la primera fase de la llicència d’obres de la remodelació del Camp Nou

Aprovada la primera fase de la llicència d’obres de la remodelació del Camp Nou
1
Es llegeix en minuts

La Comissió de Govern de l’ajuntament barceloní ha aprovat la primera fase de la llicència d’obres de la remodelació del Camp Nou, segons ha informat el club blaugrana i el mateix consistori.

El permís inclou les tasques relacionades amb el moviment de terres, murs de contenció i pantalles perimetrals i fonaments per a la construcció del vas que es desenvolupa a les plantes sota rasant per a la posterior execució de l’obra principal.

D’aquesta manera, i a més d’aquesta llicència per treballar al subsol, el Barcelona també disposa dels permisos per executar la demolició de tota la zona de la tercera graderia del Camp Nou, per la qual cosa ja pot tirar endavant les obres en aquests dos àmbits.

«Com més aviat millor»

Notícies relacionades

Paral·lelament, el FC Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona continuen avançant tècnicament en la llicència d’obres de la remodelació del conjunt de l’Estadi, amb la idea, segons el comunicat emès pel club barceloní, d’«acabar la llicència i aprovar-la com més aviat millor».

Aquesta serà la tercera i última llicència necessària per a la reforma, i inclourà les modificacions que el Barça va presentar i es van incorporar a la llicència de remodelació de l’Estadi concedida per l’ajuntament l’abril del 2022, fruit del treball conjunt que van efectuar els tècnics municipals i l’equip de l’Espai Barça de la junta de Joan Laporta.