FUTBOL

Horari i on veure per TV la final de la Champions femenina entre el Barça i el Wolfsburg

  • Dos dels equips femenins més consolidats en el panorama europeu s’enfronten a la final de la UEFA Women’s Champions League 2022/2023

Final de la Liga de Campeones femenina: Chelsea - FC Barcelona

Final de la Liga de Campeones femenina: Chelsea - FC Barcelona / EFE / Juan Carlos Cárdenas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot preparat per a la gran festa del futbol femení. El FC Barcelona i el Wolfsburg es mesuraran a la final de la UEFA Women’s Champions League 2022/2023 després d’haver superat al Chelsea i a l’Arsenal, respectivament.

Les culers tenen l’oportunitat d’aconseguir la seva segona Champions League femenina a la seva tercera final europea consecutiva. Després de perdre davant l’Olympique de Lió la final de l’any passat per 3-1, les blaugrana tenen a les seves mans l’oportunitat de redimir-se dels seus errors i tornar a tocar el cel, tal com ho van fer el 2021.

El FC Barcelona ja s’ha consolidat com un dels grans equips del futbol europeu femení. Amb tres finals de la Champions consecutives i quatre en els últims cinc anys, han acabat amb el domini homogeni de l’Olympique de Lió a Europa. No obstant, el Wolfsburg també s’ha consolidat com un dels equips a batre a Europa. Amb dos títols (2013 i 2014) i tres subcampionats (2016, 2018 i 2020), les alemanyes han mantingut un gran rendiment a Europa durant els últims 10 anys.

¿Quan i on es juga la final de la UEFA Women’s Champions League?

Notícies relacionades

La final de la UEFA Women’s Champions League 2022/23 entre el FC Barcelona i el Wolfsburg es disputarà el pròxim 3 de juny a les 16.00 hores. La final se celebrarà al PSV Stadium d’Eindhoven, Països Baixos.

On veure per TV la final de la UEFA Women’s Champions League

La final de la UEFA Women’s Champions League 2022/23 entre el FC Barcelona i el Wolfsburg es podrà veure en directe per TV a través de la plataforma DAZN. A més, el canal de Youtube de la UEFA Women’s Champions League també oferirà la final en directe de manera gratuïta.