Copa del Rei

La videoanàlisi de Pedrerol: «Per a l’Osasuna és la gran final i en el Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa aquesta Copa»

El periodista dona la seva opinió sobre la final que enfronta l’Osasuna i el Reial Madrid: «Molts madridistes pensen més en la Champions que en la Copa del Rei»

1
Es llegeix en minuts
Josep Pedrerol
Josep Pedrerol

Periodista

ver +

El director i presentador del programa nocturn ‘El Chiringuito’ i de l’informatiu esportiu de migdia ‘Jugones’, Josep Pedrerol, dona la seva opinió sobre la final de la Copa del Rei en la qual s’enfronten l’Osasuna i el Reial Madrid a La Cartuja. «Per a l’Osasuna és la gran final, seria la primera copa de l’equip navarrès. En el Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa guanyar aquesta Copa del Rei. ¿Guanyar-la suposa salvar la temporada? ¿maquillar la temporada?», es pregunta Pedrerol en la seva videoanàlisi setmanal.

Aquests són alguns titulars de la seva videoanàlisi:

  • «Per a l’Osasuna és la gran final, seria la primera copa de l’equip navarrès».

  • «En el Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa guanyar aquesta Copa del Rei. ¿Guanyar-la suposa salvar la temporada? ¿maquillar la temporada?»

  • «El Barça és campió de lliga, la Copa sempre és un torneig menor al costat del campionat de lliga»

  • «Queda la Champions, dimarts l’anada davant el City. Molts madridistes pensen més en la Champions que en la Copa del Rei. Perdre-la seria també un fracàs»