CAS NEGREIRA

Sergi Albert denuncia que l’han amenaçat amb una bala i vincula el fet al cas Negreira

Sergi Albert denuncia que l’han amenaçat amb una bala i vincula el fet al cas Negreira
1
Es llegeix en minuts

Sergi Albert, l’exàrbitre que va denunciar pressions d’Enríquez Negreira unes setmanes enrere, ha revelat a Radio Marca que ha rebut una bala a la seva plaça de pàrquing, ubicada al mateix lloc on en va tenir una el fill d’Enríquez Negreira, Javier Enríquez Romero.

Fa unes setmanes, un familiar de Sergi Albert va trobar una bala al lloc on ell aparca el seu vehicle, un pàrquing privat. L’exàrbitre acusa l’entorn de Negreira: «Per mi és una amenaça. I pot venir de l’entorn d’Enríquez Negreira. El seu fill, com a propietari de la plaça, sabia que jo també tinc una plaça de garatge allà. De fet, hem coincidit en reunions de propietaris. Em crida molt l’atenció que em deixin una bala a la meva plaça».

Sergi Albert assegura que no pensa quedar-se callat malgrat la gravetat del cas. «Que sàpiguen que no em quedaré mut, s’han equivocat amb mi».

«Que sàpiguen que no em quedaré mut, s’han equivocat amb mi».

Notícies relacionades

Després de pensar-ho i madurar-ho, l’exàrbitre ha decidit denunciar la situació als Mossos. «Me’n vaig assabentar dijous passat. Vaig trucar a l’administrador de finques per comprovar-ho i un veí que estava al pàrquing també ho va veure. Van trucar als Mossos i van aixecar acta. Demà em personaré a comissaria».

La denúncia

Sergi Albert es va pronunciar fa unes setmanes sobre el cas Negreira i sobre l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, a qui va titllar d’altiu, prepotent, ésser superior, que semblava tenir un munt de servils a les seves ordres, quan no era així i quan molts col·legiats no li feien ni cas. «No és la primera vegada que ho explico, és clar, però jo vaig tenir un petit enfrontament amb ell. Un dia em va reunir amb altres àrbitres i em va dir: ‘Escolta, pollastre, ves amb compte amb el que dius per televisió. Tu ja m’entens. Ves amb compte’. Jo no li vaig fer ni cas, és clar».