CHAMPIONS

Guardiola busca la rematada del Bayern a Munic: «Hem d’imposar el nostre joc i oblidar l’anada»

Guardiola busca la rematada del Bayern a Munic: «Hem d’imposar el nostre joc i oblidar l’anada»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, va dir que el seu equip haurà de mirar d’imposar el seu joc aquest dimecres davant el Bayern de Munic sense pensar en l’avantatge que va aconseguir en l’anada (3-0).

«Estem concentrats en el que hem de fer. No només a controlar el partit, sinó a liquidar-lo. Venim a jugar un partit, un equip contra l’altre. Mirarem de fer millor les coses que el rival en aquest partit específic i no pensant en el resultat de l’anada ni en els resultats d’altres anys», va assenyalar aquest dimarts el tècnic català, que després del partit de l’anada, després de tanta intensitat, va dir haver acabat «emocionalment destrossat».

«Mirarem d’imposar el nostre joc, però el Bayern també ho farà», va afegir. Guardiola va destacar la qualitat que té el Bayern i que coneix prou el club bavarès, en el qual va estar tres temporades, per saber que creu en la possibilitat de capgirar l’eliminatòria.

«Jo conec aquest equip, sé el que és la Sabener Strasse, es creuen que poden aconseguir-ho. Tenen una història en aquesta competició, han crescut amb ella», va afegir.

Els detalls

Guardiola va assenyalar que un partit d’aquest nivell el decideixen molts detalls i va recordar que en l’anada, malgrat el clar marcador final, hi va haver un moment, amb el duel 0-0, en què tot va poder canviar.

«Si Ruben (Dias) no bloqueja la rematada de (Jamal) Musiala el Bayern es posa amb avantatge i hauríem tingut un altre partit. Moltes vegades tot depèn d’un moment així», va remarcar Guardiola, i va insistir que el seu equip ha de pensar en el seu joc, les seves pròpies armes i a imposar-les.

Notícies relacionades

«Has d’imposar el teu joc. El rival té moltes armes. Tu has d’imposar les teves», va assegurar.

Guardiola va recordar també la seva etapa a Munic: «Vaig tenir un temps increïble aquí, la meva família també. Tinc molts amics. El club és fantàstic. Però ara soc aquí per fer la meva feina i esperem guanyar».