FUTBOL FEMENÍ

El Reial Madrid ajorna el títol del Barcelona

1
EFE

L’escocesa Caroline Weir, la danesa Caroline Moller i Olga Carmona van firmar aquest diumenge la remuntada del Reial Madrid contra el Betis a la Ciutat Esportiva Luis del Sol (1-3) i van ajornar la consecució del títol per part del Barcelona, que necessitava una punxada del conjunt d’Alberto Toril per celebrar aquest diumenge la seva victòria en la Lliga F.

A falta de cinc partits per al final del torneig, l’avantatge de l’equip blaugrana, que ha guanyat tots els partits, és de 13 punts.

L’anglesa Rinsola Babajide va avançar el Betis als 61 minuts, però el Reial Madrid va remuntar i va evitar la celebració del seu quart títol seguit del Barça gràcies als gols de Weir (m. 64), Moller (m. 83) i Olga Carmona (m. 89, de penal).