Ral·li

Mor el pilot de ral·lis Craig Breen en un test a Croàcia

Mor el pilot de ral·lis Craig Breen en un test a Croàcia
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El pilot irlandès de ral·lis Craig Breen (Hyundai), segon del Ral·li de Suècia del World Rally Championship (WRC) del present Mundial, va morir aquest dijous en un accident en el test previ al Ral·li de Croàcia, quarta cita puntuable del campionat.

«Hyundai Motorsport s’entristeix profundament al confirmar que el pilot Craig Breen ha perdut avui la vida després d’un accident durant els tests previs del Ral·li de Croàcia», va anunciar el seu equip en un comunicat.

El seu copilot James Fulton va resultar il·lès en l’accident, que va tenir lloc després del migdia. «Hyundai Motorsport envia el seu condol més a la família de Craig, els seus amics i els seus molts fans», van afegir.

Commoció

Notícies relacionades

Per la seva banda, el RallyRACC, ral·li que l’irlandès va guanyar en la categoria Super 2000 WRC el mateix any que es va emportar el títol, va expressar també el seu condol. «Tot l’equip del RallyRACC lamenta la trista notícia de la mort de Craig Breen. El nostre condol més sincer a la família, amics i equip en aquest moment dur», va valorar l’organització de la prova catalana.

També el WRC es va afegir a les mostres de dol. «La família WRC està commocionada i entristida per la notícia de la mort de Craig Breen. Els nostres pensaments i condol estan amb la família i els amics de Craig en aquest moment increïblement trist», van comunicar.