Mundial de Qatar 2022

Luis Enrique dona els 30.000 euros dels seus directes de Twitch a la lluita contra el càncer infantil

  • Luis Enrique replica els seus crítics: «Les feristeles i els voltors aprofitant el seu segon de glòria»

  • Luis Enrique anuncia el seu nou repte: ja té data

Luis Enrique dona els 30.000 euros dels seus directes de Twitch a la lluita contra el càncer infantil

CAPTURA VIDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Enrique ha complert la seva paraula i aquest divendres ha oficialitzat la donació de tots els beneficis del seu canal de Twitch a la lluita contra el càncer infantil. L’exseleccionador espanyol, que va fer uns directes en la plataforma de ‘streaming’ durant el Mundial de Qatar 2022 que va tenir enganxat a les pantalles gran part del país, ha compartit el document que certifica la donació d’un total de 30.000 euros.

Notícies relacionades

«Com en el seu dia us vaig informar, tots els ingressos que es van aconseguir en les sessions de ‘stream’ que vam fer durant el Mundial de Qatar 2022 aniran destinats a la Fundació Enriqueta Villavecchia», ha començat el comunicat que ha compartit a través de les seves xarxes socials.

En la publicació també explica que en el seu contracte amb Twitch es va acordar dividir els guanys en dues meitats: el 50% per al servei de ‘streaming’ d’Amazon i l’altre 50% per a ell. Així mateix, Luis Enrique ha adjuntat el gràfic amb les dades d’audiència del mes que va durar la Copa del Món, període durant el qual va reunir 7.640 subscriptors al llarg de les més de 16 hores d’emissió que va fer.