15.000 corredors

Marius Kimutai guanya la Marató de Barcelona i bat la marca de la prova

L’habitant de Bahrain s’ha imposat amb un temps de 2 hores 5 minuts i 6 segons a Othmane El Goumri i a Kaan Kigen Ozbilen

Marius Kimutai no només ha guanyat la Marató de Barcelona 2023, sinó que ho ha fet batent la millor marca de la prova. L’habitant de Bahrain ha parat el crono amb un temps de 2 hores 5 minuts i 6 segons. En segona i tercera posició han arribat Othmane El Goumri, amb un crono de 2 hores 5 minuts i 12 segons, i el turc Kaan Kigen Ozbilen, amb 2 hores 5 minuts i 38 segons.

Més de 15.000 corredors estaven convocats aquest diumenge al repte de travessar la meta de la Marató de Barcelona després de completar els 42,195 quilòmetres que conformen el recorregut d’aquesta cèlebre cursa de la capital catalana. Amb fins an 55% de participació estrangera –la xifra més alta de la seva història– i un 25% de dones, percentatges que consoliden les xifres del 2021 després de la caiguda de l’edició del 2022, la Marató ha tornat a inundar els carrers de Barcelona de maratonians amb l’objectiu de cobrir els 42,195 quilòmetres que fan d’aquesta la prova reina de l’atletisme en ruta en un recorregut plenament urbà que aquests últims anys ha sacrificat una mica de vistositat per fer-lo més ràpid.

Peça en elaboració, hi haurà ampliació.

Marius Kimutai guanya la Marató de Barcelona i bat la marca de la prova

EFE

1
Es llegeix en minuts