Èxit blaugrana

2-4 El Barça, campió de la Copa del Rei d’hoquei patins després de derrotar al Liceu

Els blaugranes sumen el 25è títol de la competició

2-4 El Barça, campió de la Copa del Rei d’hoquei patins després de derrotar al Liceu

FCB

2
Es llegeix en minuts

El Barça es va proclamar campió de la Copa del Rei després de derrotar aquest diumenge el Deportivo Liceo (2-4) en la final, disputada al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell (Tarragona). Amb aquest títol, el conjunt blaugrana va reafirmar el seu històric domini en la competició, que ha guanyat 25 vegades i 6 de les últimes 7 edicions.

En un inici amb molt de ritme, el Barça va colpejar primer gràcies a Joao Rodrigues, que va estrenar el marcador (0-1, min. 3) amb un ràpid colpeig de primeres que va entrar ajustat al pal.

La reacció del Deportivo Liceo no es va fer esperar. El conjunt gallec es va apropiar de la bola i va fer recular l’equip blaugrana, que no obstant es mostrava sòlid en defensa. Les parades de Sergi Fernández, que va aturar un penal a César Carballeira (min.8), van ser determinants.

Amenaçador al contraatac, el Barça va ampliar distàncies amb una rematada a la mitja volta de Sergi Panadero (0-2, min.11). Un cop més, el Deportivo Liceo va treure forces de flaquesa, però va marxar al descans sense premi per la inspiració de Fernández a la porteria i el pal, amb el qual va topar Àlex Rodríguez.

L’equip d’Edu Castro, que també va xutar a la fusta en sengles rematades de Pau Bargalló i Sergi Llorca abans d’anar als vestidors, va sentenciar en la represa amb una combinació a la carrera entre Ignacio Alabart i Bargalló finalitzada pel segon (0-3, min. 32).

Control blaugrana

Malgrat l’energia de Martín Ciocale, l’empenta de Bruno Di Benedetto i les parades de Martí Serra, que va aturar una falta a Joao Rodrigues, el Liceo va sucumbir al creixent control del Barça, que va fer el 0-4 (min. 41) en una ràpida maniobra de Joao Rodrigues, que va aixecar la bola abans de creuar-la al fons de la xarxa.

Àlex Rodríguez va retallar distàncies en una centrada que va ser desviat per Sergi Llorca (1-4, min. 42) i en un xut de falta directa (2-4, min. 47), però el conjunt català va administrar la renda per tornar a proclamar-se campió del torneig.

Fitxa tècnica

2 - Deportivo Liceo: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, César Carballeira, David Torres, Àlex Rodríguez –equip inicial–, Matías Bridge, Lluís Ricart, Pol Manrubia, Martín Ciocale i Arnau Canal.

4 - Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues –equip inicial–, Carles Grau, Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau i Sergi Llorca.

Notícies relacionades

Gols: 0-1 Joao Rodrigues, min. 3. 0-2 Sergi Panadero, min. 11. 0-3 Pau Bargalló, min. 32. 0-4 Joao Rodrigues, min. 41. 1-4 Àlex Rodríguez, min. 42. 2-4 Àlex Rodríguez, min. 47.

Àrbitres: Miguel Díaz Cosme i Jonathan Sánchez García. Van amonestar amb targeta blava Àlex Rodríguez, del Deportivo Liceo (min. 40).

Temes:

Calafell