FUTBOL

Espanya supera amb nota la primera prova abans del Mundial contra Jamaica (3-0)

1
EFE

Els gols de Maite Oroz, Esther González i Fiamma han donat aquest dijous, al Central Coast de Gosford (Austràlia), la victòria a la selecció espanyola femenina de futbol davant Jamaica (3-0), en el seu debut a la Copa de Nacions, on van esvair tots els dubtes i ‘la roja’ va desprendre bones sensacions.

Espanya va superar la primera prova amb nota, deixant veure al camp detalls de qualitat i guanyant amb solvència. Jorge Vilda, el seleccionador espanyol, va apostar per un onze format per sis jugadores del Reial Madrid i va deixar fora Jenni Hermoso. A més, Paula Tomás, jugadora del Llevant, va debutar amb 'la roja’. «Haurien pogut ser més gols», va dir Vilda després del matx.

Després de 15 minuts de tempteig, Oroz va ser qui va obrir el marcador, i ho va fer després d’un rebuig a un xut de Zorzona que va anar al travesser i que li va deixar la pilota en l’àrea petita, amb una fàcil rematada a porteria.

Control del partit

Les jamaicanes van oposar una defensa fèrria que va incomodar Espanya, però a poc a poc ‘la roja’ va anar prenent el control del partit. Així va arribar el segon gol, aquesta vegada de la mà d’Esther, molt activa durant tot el partit, després d’una gran passada de Cardona.

Fiamma va ser l’encarregada de fer pujar el 3-0 al marcador al punt dels 80 minuts. Un potent xut de la davantera del València va entrar per l’escaire per acabar de sentenciar el partit contra la selecció jamaicana, rival del Brasil en el Mundial.

El pròxim repte de les espanyoles a la Copa de Nacions serà diumenge vinent davant Austràlia, al Commbank Stadium de Sydney a les 8:00 hora espanyola.

Espanya va formar amb Enith Salón, Sheila, María Méndez, Ivana (Berta Pujadas, m. 60), Paula Serer, Teresa Abelleira, Maite Oroz (Marta Carro, m.77), Claudia Zornoza (Fiamma, m. 61), Cardona (Eva Navarro, m. 46), Esther González (Alba Redondo, m. 46), Athenea del Castillo (Salma Paralluelo, m. 46).