Copa Amèrica de vela

Dates i àrees de regates confirmades per a la Copa Amèrica

  • Ja hi ha dates i zones de regates confirmades per a la 37a edició de la Copa Amèrica de vela, que es disputarà l’octubre del 2024

Dates i àrees de regates confirmades per a la Copa Amèrica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Copa Amèrica de vela ha confirmat les dates en què es portarà a terme la seva 37a edició, que tindrà lloc a la capital catalana a la tardor del 2024, a més de les àrees de regates, que han sigut establertes entre l’organització de l’esdeveniment i el capità marítim de Barcelona.

Dates per a la tardor del 2024

La competició s’iniciarà el 12 d’octubre de 2024 i es preveu que conclogui el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre, tot i que hi ha la possibilitat d’ampliar el termini per a la següent setmana, del 21 al 27 d’octubre, en cas que sigui necessari. També s’han concretat les dates de la Women’s America’s Cup Regatta, programada per al 16 d’octubre de 2024.

La programació de l’esdeveniment consisteix en dues proves el 12 i el 13 d’octubre, una breu aturada de dos dies, i la competició es reprendrà el dia 16 amb la regata 5 del Match.

Notícies relacionades

El CEO de la Copa Amèrica, Grant Dalton, es va mostrar amb ganes en vista a la pròxima edició. «Estem molt contents de confirmar les dates que defineixen el període de regates del Match i agraïm enormement al capità marítim i a l’autoritat del Port de Barcelona que hagin sigut tan proactius i receptius durant tot el procés», va afirmar.

La seguretat de l’esdeveniment

Dalton va remarcar especialment la importància de les mesures de seguretat i va revelar la seva il·lusió perquè tot surti rodat. «És un gran esdeveniment que requereix una planificació significativa, ja que la seguretat és el primer que cal tenir en compte, tant per als espectadors com per als competidors. Crec que el resultat serà certament espectacular, ja que les regates es desenvoluparan davant la platja, des de l’entrada principal del port, passant pel Port Olímpic i més a l’est, fet que oferirà al públic una fantàstica oportunitat de veure aquests extraordinaris barcos a ple rendiment», va explicar.