LaLiga Santander

Ultres del Barça agredeixen seguidors de l’Osasuna a Pamplona

Tres persones han sigut traslladades a l’hospital | De moment no s’han produït detencions

Ultres del Barça agredeixen seguidors de l’Osasuna a Pamplona
1
Es llegeix en minuts

Aficionats ultres del Barcelona han protagonitzat aquesta tarda a Pamplona incidents violents, hores abans del partit que l’equip blaugrana i l’Osasuna disputaran a El Sadar, en els quals hi va haver diversos ferits.

El Club Atlètic Osasuna, poc després, va publicar un comunicat en el qual condemna «de forma rotunda els incidents violents protagonitzats per ultres del Futbol Club Barcelona aquesta tarda a Pamplona», manifesta la seva solidaritat amb els afectats i es posa a disposició de les persones agredides. El club ratifica la seva total oposició a qualsevol signe de violència, racisme, xenofòbia i intolerància en l’esport i expressa el seu desig que el partit d’aquesta nit transcorri amb absoluta normalitat.

Notícies relacionades

Fonts de la Policia Municipal van indicar a EFE que en un bar freqüentat per seguidors de l’Osasuna es va produir una agressió en la qual tres persones van resultar ferides i van haver de ser traslladades a l’Hospital Universitari de Navarra. Els successos es van produir en un bar situat al carrer de San Juan Bosco, que va patir importants desperfectes, segons la mateixa font, que va apuntar que de moment no hi ha detencions.

Fins al lloc van acudir en un primer moment agents de la Policia Municipal i ambulàncies i posteriorment efectius de la Policia Nacional.