Èxit esportiu

El patinador català Pau Garcia torna a proclamar-se campió del món

  • Revalida el títol que ja va guanyar el 2021 imposant-se amb una exhibició de destresa i establint un nou rècord mundial a Buenos Aires

El patinador català Pau Garcia torna a proclamar-se campió del món

Raniero Corbelletti / RFEP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El patinador Pau Garcia ha revalidat per segon any consecutiu el títol de campió del món, amb una actuació de rècord en el campionat de patinatge artístic World Skate Games, que es disputa a Buenos Aires. L’esportista de Parets del Vallès s’ha lluït amb una exhibició de destresa amb què ha batut la plusmarca mundial, a l’arribar a una qualificació de 289,04 punts.

Notícies relacionades

Garcia ja va aconseguir el títol mundial l’any passat a Asunción, el seu primer any en la categoria sènior. En aquella ocasió, l’esportista català es va imposar establint també un nou rècord del món, que ha superat ara amb la combinació de programes curt i llarg que li han servit per conservar la màxima distinció internacional en el patinatge artístic.

D’altra banda, la patinadora Carla Escrich s’ha emportat el bronze en el campionat mundial de Buenos Aires. L’esportista de Caldes d’Estrac ha obtingut una puntuació de 174,94 punts que li ha servit per aconseguir el tercer lloc de la seva modalitat en el torneig.