Champions League

Ferran Jutglà, optimista davant l’Atlètic: «Està sortint tot molt bé»

  • El davanter català, de 23 anys, s’enfronta aquest dimarts als blanc-i-vermells a Bruges després de firmar un gran inici de temporada amb 6 gols i 9 assistències a la Lliga i una altra diana en Lliga de Campions

Ferran Jutglà, optimista davant l’Atlètic: «Està sortint tot molt bé»
2
Es llegeix en minuts

El davanter català del Bruges Ferran Jutglà va celebrar que li estigui sortint «molt bé» l’inici de temporada amb el seu nou club, i de cara al duel de Lliga de Campions demà contra l’Atlètic de Madrid va apel·lar a mantenir el nivell mostrat en el 0-4 davant el Porto. «Tot m’ho han posat molt fàcil i quan t’ho posen així de fàcil doncs... jo he donat el millor de mi i, de moment, està sortint tot molt bé», va dir el fitxatge estrella del Bruges.

El futbolista procedent del Barcelona, de 23 anys, està firmant un inici de temporada de somni. Suma 6 gols i 9 assistències en el campionat nacional i una altra diana a Lliga de Campions, en el 0-4 contra el Porto en el qual va resultar elegit jugador del partit. Jutglà va dir que aquest èxit en l’adaptació és conseqüència tant de l’acollida el club, que li van facilitar buscar casa, estar còmode i estudiar anglès, com del suport dels companys i capitans i al seu propi treball de mentalització.

«Una adaptació ràpida o no depèn de molts factors. Abans de venir aquí vaig estudiar anglès per venir preparat i per conèixder una mica l’idioma, perquè era el fonamental. Després, em vaig preparar també físicament, per estar mentalitzat que estaria aquí sol, fora de casa, que era una altra metodologia perquè aquí a Bèlgica és diferent», va explicar.

Notícies relacionades

«Havia de mentalitzar-me i preparar-me tot això, ser positiu i aventurar-me que jo donaria el millor de mi i que m’ajudarien, com ha fet el club, i ha sortit tot molt bé», va resumir el davanter del Bruges, líder del seu grup a la lligueta de la Lliga de Campions. De cara al duel contra l’Atlètic de Madrid, el davanter va assegurar que és necessari mantenir el nivell que el Bruges va mostrar a Porto, perquè si no aquell bon rendiment no haurà servit per a res. «Va ser un partit molt bo, de tot l’equip. Ens fa molta confiança i ens situa bé, però de res serveix si en els pròxims partits no responem. Vam mostrar un nivell molt alt, però de res servirà si no el mantenim en els següents partits», va dir.

El record del Sant Andreu

Preguntat pel duel de Copa del Rei que Jutglà va disputar contra l’Atlètic de Madrid el 2018, quan militava al Sant Andreu, va fer la vista enrere, va recordar amb afecte aquella derrota per 0-1 i va prometre que demà intentarà «fer-ho millor». «Jo estava jugant a Tercera Divisió, al Sant Andreu, i per a nosaltres en aquell moment, per als jugadors que estàvem en el futbol amateur, per dir-ho d’alguna manera, veus lluny l’elit i quan jugues contra ells dius ‘hòstia’, és l’elit això, jugar un partit de Copa del Rei contra jugadors del màxim nivell», va rememorar. «Tinc un record molt bonic i per descomptat que vull fer-ho millor», va concloure.