Girona - Reial Societat (3-5)

La Reial triomfa en l’intercanvi de cops amb un Girona fràgil

• L’equip basc conquista Montilivi en un partit boig i aprofita els errors en defensa del conjunt català.

LaLiga

2

L’intercanvi de cops, en un partit esbojarrat, no li ha funcionat al Girona. Massa feble en defensa, ha concedit uns quants regals fatals que ha aprofitat la Reial Societat. La tornada a la competició, després de l’aturada pels compromisos internacionals, no va ser feliç per a un equip que podria haver puntuat, però que ha caigut golejat a Montilivi. Riquelme, Arnau i Castellanos han fet somiar els més de 12.000 espectadors que, alhora, han vist com els errors han condemnat els seus.

Al Girona li ha costat arrencar i en un no-res s’ha vist per darrere al marcador. Sorloth ha culminat l’assistència de Kubo. Massa facilitats i només havien passat set minuts. La Reial, a la seva. Tocant i tocant. Pressionant, sense deixar sortir un rival tenallat, amb Manu Vallejo i Castellanos com a referències. Cap dels dos no ha estirat del carro. Els ha tocat a Riquelme i Arnau, els dos internacionals sub-21. Quan més ho necessitava l’equip, sengles fuetades de tots dos han despertat l’afició.

Golàs de Riquelme

Riquelme s’ha tret de la màniga un golàs per l’escaire, amb túnel previ inclòs. Li ha respost Arnau amb un gran cop de cap, cinc minuts després. En un moment, s’ha passat del 0-1 al 2-1. Veure-ho per creure-ho. Sense temps per a la calma, Sorloth ha tornat a igualar el duel. A la que la Reial s’ha posat a tocar la pilota, ha trobat porteria amb facilitat. El noruec ha tingut temps de controlar i rematar. Empat (2-2) i descans.

El pas pels vestidors no ha calmat el matx, que ha disparat les seves revolucions en el segon acte. Castellanos s’ha fabricat el tercer per al Girona. Carrera de l’argentí des del seu camp, que ha trobat la complicitat de Remiro per fer el 3-2. Ha entrat Yangel per controlar el migcamp però ni així ha pogut el conjunt de Míchel aconseguir la pilota.

Juan Carlos, assenyalat

Brais Méndez, de falta, ha empatat (3-3). La seva centrada lateral no l’ha desviat ningú. Ni Juan Carlos, avui assenyalat. El porter també ha reaccionat tard i malament davant Zubimendi. Retratada ha quedat també la defensa amb el 3-4.

Remiro ha salvat els seus abans de la sentència. Nou contraatac, l’enèsim dels visitants, que ha finalitzat Take Kubo. L’atacant ha rebut de Sorloth i ha creuat la pilota, que ha impactat al pal abans de colar-se al fons de les malles (3-5). Ha sigut el punt final.