Una situació complicada

Barcelona i Atlètic, a un pas de l’acord en el cas Griezmann

El jugador no tindrà limitació de minuts en els partits i l’Atlètic es comprometrà a fitxar-lo per una quantitat entre els 20 i 25 milions, lluny dels 40 que indicava l’actual contracte de cessió.

Barcelona i Atlètic, a un pas de l’acord en el cas Griezmann

AFP7

1
Es llegeix en minuts

La rocambolesca situació que viu Antoine Griezmann, que només ha jugat aquesta temporada mitja hora en cada partit de l’Atlètic de Madrid, sembla que està a un pas de resoldre’s. Fa setmanes que el club madrileny i el Barcelona, que va cedir el jugador als matalassers per dues temporades, negocien per arribar a un acord sobre el futur del davanter, com va avançar el diari francès ‘L’Équipe’.

Ara aquestes converses estan a punt de tancar-se amb un acord beneficiós per a totes les parts. Segons la clàusula de l’actual contracte de cessió de Griezmann a l’Atlètic, si el davanter juga 45 minuts en el 50% dels partits en què estigui disponible, l’Atleti hauria de pagar 40 milions d’euros al Barça per comprar-lo a final de temporada. Firmaria per un any més amb una fitxa anual que ronda els 20 milions bruts anuals. És a dir, 40 milions per la compra i uns 40 més de fitxa pels dos anys, l’actual i el vinent. Una operació que rondaria els 80 milions, una cosa inassumible per a un Atlètic que necessita alliberar massa salarial o vendre jugadors.

Rebaixa a la meitat

Notícies relacionades

La negociació permetrà revisar les clàusules del contracte de cessió, amb la qual cosa el jugador quedarà alliberat per jugar la totalitat dels partits, una cosa que Simeone ha demanat encaridament al club. A més, el preu de compra del futbolista per part de l’Atlètic es rebaixarà a una xifra entre 20 i 25 milions, cosa que rebaixa el cost gairebé a la meitat.

Amb aquesta solució hi guanya Griezmann, que podrà tornar a jugar amb normalitat tots els partits; l’Atlètic, que podrà alienar-lo sense estar pendent del rellotge i s’estalviarà diners en la seva compra; i el Barcelona, que es desfarà d’un futbolista amb una fitxa alta i ingressarà uns diners que, tal com estava la situació, no anava a ingressar. L’acord s’anunciarà en les pròximes hores.