Torna la Champions al Bernabéu

El ‘Baby Madrid’ s’enfronta a un Leipzig amb dubtes

Vinicius, Rodrygo i Valverde conformaran el triplet atacant del Madrid després de marcar els tres en el partit davant el Mallorca. Una davantera amb una mitjana d’edat de 22 anys.

@realmadrid

1
Fermín de la Calle

Després de viure la passada temporada algunes de les remuntades més increïbles de la història de la Champions, el Bernabéu rep de nou la Copa d’Europa. I s’estrena aquesta temporada davant un rival amb més joventut que glamur, el Leipzig alemany.

Els teutons no arriben en el seu millor moment i ja han viscut fins i tot un relleu a la banqueta. Els mals resultats inicials han costat el lloc a Tedesco, que ha deixat el seu lloc a Marco Rose. Amb el nou entrenador han aconseguit aquest cap de setmana passat una de reconfortant victòria sobre el Borussia Dortmund (3-0). Arriben al partit els alemanys amb les significatives baixes de Dani Olmo, el defensa Lukas Klostermann i el centrecampista Konrad Laimer. Per contra, apareixen jugadors destacats com Gvardiol, Nkunku, Szoboszlai o Werner.

Joventut amb gol

En el Reial Madrid tot apunta que Carlo Ancelotti apostarà pel ‘Baby Madrid’ en atac, amb un triplet de 22 anys d’edat de mitjana. En la posició de davanter centre compareixeria Rodrygo, que en la segona part davant el Mallorca va ser decisiu en aquest paper amb un gol i una assistència, mentre al seu costat hi haurà Vinicius i Fede Valverde. Per darrere Tchouaméni escombrarà a l’esquena de Kroos i Modric.

A més, Carletto celebrarà 25 anys a la Champions, en la qual és el tècnic més premiat amb quatre títols. I aquesta temporada aspira a tot amb un inici devastador en el qual compta per triomfs els seus set partits, entre els quals ha guanyat un títol, la Supercopa d’Europa, i anotat 20 gols amb una mitjana de 2,85 gols per partit.