Waterpolo

La selecció espanyola femenina supera els Països Baixos i jugarà la final de l’Europeu de waterpolo

El combinat de Miki Oca lluitarà per l’or gràcies un magnífic últim quart (7-10)

1
Europa Press

La selecció espanyola femenina de waterpolo s’ha classificat aquest dimecres per a la final del Campionat d’Europa que s’està disputant a Split (Croàcia) després d’imposar-se en la seva semifinal per 7-10 als Països Baixos, després d’un gran últim quart.

Espanya s’ha guanyat el dret a defensar el títol aconseguit fa dos anys després d’un partit que ha dominat des del principi i, tot i que el seu rival ha aconseguit empatar en el tercer període, en l’últim i decisiu, el combinat de Miki Oca ha recuperat l’encert ofensiu per passar a la final amb comoditat.