Futbol

La selecció russa tornarà a jugar el 24 de setembre després de la sanció de la FIFA

La selecció russa tornarà a jugar el 24 de setembre després de la sanció de la FIFA
1
Es llegeix en minuts
EFE

La selecció russa tornarà als camps de futbol el 24 de setembre amb un partit amistós al Kirguizistan, set mesos després de ser suspesa per la FIFA i la UEFA per la campanya militar de Rússia a Ucraïna.

L’amistós es disputarà a la capital kirguisa, Biskek, i després al novembre el rival del combinat rus serà l’Iran, tot i que se’n desconeix encara la data.

La Unió de Futbol de Rússia s’ha dedicat els últims mesos a buscar seleccions a les quals enfrontar-se després de la sanció que impedeix als eslaus disputar el Mundial de Qatar i la Lliga de les Nacions.

Rússia no ha disputat un partit oficial des que caigués per la mínima a Croàcia, derrota que la va condemnar a la repesca mundialista.

No obstant, l’inici el 24 de febrer de l’«operació militar especial» li va impedir enfrontar-se a Moscou amb Polònia, que jugarà el Mundial després de derrotar Suècia.

La llista de Karpin

El seleccionador rus, Valeri Karpin, va convocar en la llista preliminar 35 jugadors, entre qui destaca Zajarián, pretès pel Chelsea i altres grans europeus, i Mostovói, l’extrem del líder de la lliga russa, el Zenit Sant Petersburg.

Notícies relacionades

Davant la falta de partits, Karpin va decidir compaginar el càrrec de seleccionador amb el d’entrenador del Rostov, club de la divisió d’honor russa.

Els clubs russos tampoc poden disputar competicions internacionals, per la qual cosa no participen ni a la «Champions» ni a la Lliga Europa.