Baralla de campions

Alonso li diu «idiota» a Hamilton després d’un incident en la primera volta de Spa

  • El pilot espanyol i l’anglès van protagonitzar una enganxada que es va saldar amb l’abandonament de l’heptacampió i l’empipada majúscula de l’asturià.

  • Hamilton va admetre el seu error, però no es va disculpar a l’estar molt molest per les paraules d’Alonso per ràdio.

Alonso li diu «idiota» a Hamilton després d’un incident en la primera volta de Spa

EP

1
Es llegeix en minuts

Fernando Alonso i Lewis Hamilton han protagonitzat un aparatós incident en la primera volta del Gran Premi de Bèlgica que ha acabat amb el britànic passant literalment per sobre de l’espanyol i ha provocat l’abandonament de l’heptacampió. Una maniobra que ha fet esclatar Fernando per ràdio: «¡¡¡Quin idiota!!! Em tanca la porta des de fora. Havíem fet una sortida impressionant. Aquest tio només sap pilotar quan surt primer».

L’asturià s’havia posat segon en la sortida i Lewis Hamilton era el tercer arribant a la primera frenada de Spa, a la corba 5. Hamilton ha agafat l’aspiració i s’ha llançat per l’exterior contra Alonso, però no li ha deixat espai. «És desafortunat, però així és l’automobilisme. Ho he donat tot per avançar per fora a la corba 5. Simplement no he deixat prou espai, és un error i he pagat un preu per això», ha reconegut Hamilton després de la carrera.

Culpa admesa

Notícies relacionades

El britànic ha assumit la culpa de l’impacte i ha demanat perdó al seu equip però no li ha agradat gens la reacció d’Alonso. «Sé el que ha dit Fernando, tothom en parla. Realment no tinc resposta per això, prefereixo no fer comentaris al respecte. Hem tingut diferents resultats en les nostres carreres. Sé com se senten les coses amb l’escalf del moment i és bo saber el que pensa de mi. No ha sigut intencional i n’assumeixo la responsabilitat, això és el que fan els adults», ha assenyalat Hamilton.

Hamilton ha assegurat que no pensa disculpar-se amb Alonso: «Anava a fer-ho però no ho faré després de sentir el que ha dit per ràdio».