Tennis

Alcaraz es ‘berena’ McDonald per arrencar Cincinnati amb força

El tennista murcià s’imposa al nord-americà per 6-3 i 6-2 en el seu partit de segona ronda

Alcaraz es ‘berena’ McDonald per arrencar Cincinnati amb força

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

L’espanyol Carlos Alcaraz, número 4 del món, va deixar enrere la derrota encaixada la setmana passada en la seva estrena a Mont-real i es va imposar amb autoritat al nord-americà Mackenzie McDonald (núm. 72) per 6-3 i 6-2, en el seu debut en el Masters 1.000 de Cincinnati.

Amb energies i motivacions renovades per reactivar-se després de la derrota que li va infligir el nord-americà Tommy Paul, Alcaraz va liquidar el seu primer partit a la pista Grand Stand del Lindner Family Tennis Center en una hora i cinc minuts i ja està a la tercera ronda.

S’enfrontarà al guanyador del duel entre el croat Marin Cilic i el finlandès Emil Ruusuvuori.

Alcaraz va revalidar la victòria que havia aconseguit davant McDonald aquest mateix any a Indian Wells, quan el va superar per un doble 6-3 en el camí cap a les semifinals, en què es rendiria al seu compatriota Rafa Nadal.

El d’aquest dimarts és el seu primer triomf a Cincinnati, on l’any passat va caure davant l’italià Lorenzo Sonego en la seva estrena al quadro principal.

Ara acumula un balanç de 16 victòries i tres derrotes en els Masters 1.000 aquest any, amb els triomfs a Miami i Madrid com a guindes.

Tan sols 30 minuts va necessitar Alcaraz per emportar-se el primer parcial, amb un tennis agressiu des del primer moment que va desarmar McDonald, que disputava aquest torneig gràcies a una carta d’invitació.

Alcaraz va aconseguir el trencamenten el primer joc i només va concedir quatre punts amb el servei, cosa que li va permetre agafar un còmode avantatge fins a segellar el primer set amb un nou ‘break’, en el 5-3.

El murcià va aconseguir nou cops guanyadors i es va moure amb facilitat a la pista Grand Stand, permetent només dos guanyadors a McDonald, un rival que arribava a la segona ronda després de guanyar el georgià Nikoloz Basilaixvili.

No va deixar de trepitjar l’accelerador Alcaraz i va agafar el timó de la segona mànega, amb un trencament en el sisè joc, en la seva tercera oportunitat de ‘break’.

Sòlid amb el servei i agressiu en la restada, Alcaraz va comptar amb el suport d’una important part del públic, malgrat que s’enfrontés a un rival nord-americà.

«És fantàstic, és molt bo jugar en aquesta pista», va afirmar el murcià en l’entrevista a peu de camp, després de sentenciar el matx amb un 6-2.

Va elevar el seu balanç en superfície ràpida a 13-3 i ja acumula 43 triomfs i només 8 derrotes aquest any.

El tennis espanyol va perdre aquest dimarts Pablo Carreño, campió del Masters 1.000 de Mont-real diumenge passat, Albert Ramos i Alejandro Davidovich.

Notícies relacionades

Carreño es va rendir davant el serbi Miomir Kecmanovic, Ramos va caure davant l’italià Fabio Fogninin i Davidovich no va poder amb l’australià Nick Kyrgios.

Segueixen en joc, a més d’Alcaraz, Rafa Nadal, que debutarà aquest dimecres a la central davant el croat Borna Coric; Roberto Bautista, que s’enfrontarà al nord-americà Marcos Giron; Paula Badosa, que debutarà davant l’australiana Ajla Tomljianovic, i Garbiñe Muguruza, que s’enfrontarà amb la kazakh Elena Rybakina, campiona de Wimbledon.