Natació

Mireia Belmonte, a la semifinal dels 200 papallona de l’Europeu de Roma

La nedadora de Badalona buscarà l’accés a la final tot i que continua sense estar al seu millor nivell

Mireia Belmonte, a la semifinal dels 200 papallona de l’Europeu de Roma
1
Es llegeix en minuts

Mireia Belmonte tornarà a disputar unes semifinals de 200 papallona, a l’Europeu de Roma. La nedadora de Badalona va aconseguir una marca de 2.16.75 en les sèries preliminars, un temps que reflecteix que no està en el seu millor estat de forma, ja que la guanyadora, la danesa Helena Bach, la va avantatjar de vuit segons amb una marca de 2:08.66.

Tot i que va acabar aconseguint el pas a les semifinals, Belmonte no va aconseguir el propòsit de superar la seva millor marca de l’any, 2.16.29. Una altra espanyola que es troba en l’última prova abans de la final. És Julia Pujadas, la nedadora va actuar amb un temps de 2.13.73 minuts, una marca que la va deixar molt contenta. «Estic molt contenta, tenia moltes ganes de nedar. M’he sentit molt còmoda, sobretot mentalment m’he trobat molt bé. Aquesta tarda és com si fos la meva final, així que hi aniré amb tot».

A la semifinal masculina dels 200 metres estils hi haurà el tarragoní Carles Coll, al guanyar la seva sèrie i ser el segon amb millor temps amb 2.00.56. No va poder baixar dels dos minuts com va fer el portuguès Jose Lopes, el rival a batre després a l’aconseguir un temps de 1:58.94.

Espanyols eliminats

Notícies relacionades

No tot han sigut alegries en aquesta ronda de l’Europeu de Roma, ja que diversos espanyols han quedat eliminats abans de les últimes rondes de la competició. Jessica Vall no va aconseguir el pas de ronda, ja que va nedar en 32.07 els 50 m braça, mentre que Nico García i Diego Mira van quedar a les portes de la classificació amb un temps de 55.57 en els 100 esquena.

Els velocistes Juan Segura i Sergio de Celis, que van aconseguir superar les seves marques personals de la temporada, no en van tenir prou per passar entre els 16 millors de 50 metres lliures, ja que van baixar de 22.5.