Juan Núñez, al Ratiopharm

La gran promesa del Reial Madrid de bàsquet marxa per sorpresa a Alemanya

Juan Núñez ha donat la sorpresa de l’estiu al desvincular-se del conjunt blanc, rebutjant la seva proposta de renovació, per firmar pel Ratiopharm alemany les tres pròximes temporades.

La gran promesa del Reial Madrid de bàsquet marxa per sorpresa a Alemanya

@realmadrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gran promesa del Reial Madrid de bàsquet, el base de 18 anys Juan Núñez, ha donat la sorpresa de l’estiu al desvincular-se del conjunt blanc, rebutjant la seva proposta de renovació, per firmar pel Ratiopharm alemany les tres pròximes temporades. Núñez, que acaba de debutar amb la selecció espanyola absoluta, s’acabava de proclamar campió d’Europa sub-20 en un torneig en el qual va ser elegit MVP.

Notícies relacionades

El base, d’1,92 d’altura, va comunicar la decisió al Reial Madrid, al qual ha agafat d’imprevist. El club va informar a la seva web que Núñez «ha finalitzat la seva vinculació amb el club», li va mostrar el seu «agraïment i carinyo pel seu comportament exemplar» durant tot el temps que ha defensat la seva samarreta i li va desitjar «tot el millor» a ell i a la seva família en la seva nova etapa.

Mentrestant, el nou equip del base espanyol, el Ratiopharm Ulm va explicar que amb ell i amb el brasiler Yago Mateus, de 23 anys, cobreix les places de base per a aquesta temporada destacant que el jugador espanyol, «malgrat la seva joventut, ja aporta molta experiència al més alt nivell». El seu nou entrenador, Antón Gavel n’ha destacat la seva «capacitat polivalent, la manera en què va portar l’equip espanyol al títol en l’Europeu i que, amb 1,92 metres, és un dels bases més alts d’Europa».

Temes:

Reial Madrid