Exhibició a Getafe (0-3)

Morata, Griezmann i Joao Félix col·loquen colíder l’Atlètic

Dos gols del davanter madrileny, un altre del francès i tres assistències del lusità fan brillar els de Simeone i confirmen la seva candidatura a lluitar pel títol. 

Morata, Griezmann i Joao Félix col·loquen colíder l’Atlètic

@atleti

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

L’Atlètic va presentar la candidatura al títol en la primera jornada amb un exercici d’autoritat a Getafe en el qual van brillar Morata, Joao Félix i Griezmann. Els de Simeone van mostrar els trets futbolístics que el Cholo ha convertit en l’ADN atlètic: intensitat al darrere i velocitat a dalt. Un dibuix amb tres centrals i Witsel de cap al centre d’una defensa especialment afilada en atac per la dreta, on Llorente i Koke es van associar amb Nahuel Molina, el carriler destre en la defensa de cinc. 

L’argentí va ratificar l’encert del seu fitxatge, exactament igual que Morata, que al quart d’hora va certificar que ha començat la pretemporada de dolç marcant el primer gol matalasser a passada de Joao Félix. S’avançava davant un Getafe que arribava amb velocitat a l’àrea matalassera, on el travesser va deslliurar Oblak d’encaixar l’empat en una rematada de Borja Mayoral. 

Sentència a l’hora  

Notícies relacionades

A la segona part el Getafe va portar el partit a camp atlètic, insistint pel costat que defensava Saúl, on Reinildo corregia amb les seves precises cobertures. En atac Joao Félix apareixia en els espais i des d’allà va assistir Morata en el segon gol, en el qual va col·locar el madrileny davant David Soria perquè l’ariet clavés a l’escaire la sentència. Golàs que celebrava amb entusiasme Simeone a la banqueta.

Amb el 0-2 al marcador Simeone va realitzar un triple canvi per posar cloroform al partit traient Griezmann i De Paul, a més d’esmolar el carril esquerrà amb Carrasco esperant pescar alguna contra i donar el cop de gràcia a un rival que va quedar sonat després del segon gol visitant. El Getafe no va tenir sort, tot i que se li endevina un equip afilat amb jugadors experimentats que quan qualli pot convertir els blaus en un rival complicat. Mayoral va tornar a donar un ensurt en una centrada d’un actiu Juan Iglesias segons abans que Griezmann anotés el tercer i col·loqués líder de la Lliga l’Atlètic en aquesta primera jornada. Amb el Getafe tocat, els blanc-i-vermells van poder augmentar la renda i els seus mèrits al capdamunt de la classificació. 

FITXA: GETAFE 0 – ATLÈTIC 3