Supercopa d’Europa

El Reial Madrid busca mantenir el cicle virtuós davant l’Eintracht

 Ancelotti aposta per l’‘11 dels miracles’, el que va guanyar la Champions a París davant el Liverpool, davant un Eintrach que ha perdut hores abans de la final la seva estrella, Kostic, que se’n va a la Juventus.

El Reial Madrid busca mantenir el cicle virtuós davant l’Eintracht

@vinijr

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Mentre el Barcelona es ‘despalanqueja’ davant l’imminent inici de lliga, el Reial Madrid es blinda per mantenir viu el seu cicle virtuós amb Ancelotti a la banqueta. Lluny de quedar tocats per la fugida de Kylián Mbappé, Florentino Pérez sembla haver-se contagiat del sentit comú de Carletto i va encaixar amb sorprenent naturalitat el cop, limitant-se després a cuirassar el seu vestidor fitxant dos rottweilers: Aurelien Tchouameni i Antonio Rudiger.

 

Blindar l’equip

Blindar l’equipDos jugadors de tall físic que augmentaran el perfil metàl·lic de l’equip i permetran a Modric i a Kroos guanyar protagonisme en la construcció ofensiva del joc en el ‘Triangle de les Bermudes’, com ha batejat el tècnic al seu migcamp. El Madrid sondeja el mercat a la recerca d’un 9 amb ofici a l’àrea per donar descans a Benzema, que té pinta de Pilota d’Or. Però ni el club ni l’entrenador tenen urgència per trobar-lo.

 

Ancelotti continuarà repartint la responsabilitat ofensiva entre els seus tresquartistes: Vinicius (22 gols i 16 assistències), Marco Asensio (12 i 2) i Rodrygo Goes (9 i 7). L’italià mantindrà la meritocràcia en un vestidor en el qual només hi ha dos jugadors sense substituts naturals: Benzema i Valverde. En les rotacions Ceballos farà de Modric, Camavinga de Kroos i Tchouameni de Casemiro. Mentre Valverde farà de si mateix, perquè no hi ha cap altre jugador amb el seu desplegament de box to box. Una cosa que ha arribat a alterar la pissarra de Carletto, que amb Rudiger també es planteja altres alternatives enrere.

 

Aquest dimecres el Madrid pot conquerir la Supercopa d’Europa davant un Eintrach delmat per la venda de la seva estrella, Filip Kostic, fitxat en les últimes hores per la Juventus. Després d’encaixar sis gols davant el Bayern en la primera jornada de la Bundesliga res fa pensar que perilli el triomf del Madrid, que alinearà l’‘11 dels miracles’. El que va alçar la Champions a París davant el Liverpool.

 

«El Sextet és possible. Lluitarem per guanyar totes les competicions»

Ancelotti sosté que «la plantilla és millor. Hem fet dos fitxatges que han millorat la qualitat física i tècnica. La química entre veterans i joves va ser una de les claus de l’èxit de l’any passat i pot anar a més en aquest, perquè estem més acostumats a viure junts. Rudiger i Tchouameni sumen en això, qualitat i físic». Preguntat pel repte de mantenir la dinàmica guanyadora i conquerir el ‘Sextet’ aquesta temporada, l’italià va ser ambiciós: «És possible. Lluitarem per guanyar totes les competicions. No sé si ho aconseguirem, perquè és una cosa molt difícil, però la plantilla és molt bona i hi tinc confiança. Ha millorat respecte a l’any passat. Competirem i lluitarem».

Notícies relacionades

 

Carletto va confessar a més que el Madrid «continua pujat a l’onada de la Champions. La il·lusió d’haver-la guanyat segueix en nosaltres i volem prolongar-la». I després de conquerir Lliga i Copa d’Europa, el repte és quadrar el cercle sumant les Supercopes, el Mundialet de Clubs (si s’arriba a jugar). i la Copa. El vestidor respira optimisme. El madridisme destil·la eufòria.