El mercat blanc-i-blau

Edu Expósito: «Soc molt feliç de defensar l’escut de l’Espanyol»

Edu Expósito: «Soc molt feliç de defensar l’escut de l’Espanyol»

RCDE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El centrecampista Edu Expósito ha afirmat aquest dimarts, durant la presentació com a nou futbolista de l’Espanyol a l’RCDE Stadium. Malgrat l’interès d’altres equips, començant pel Girona, ell volia «arribar aquí i vestir la samarreta del club».

El jugador, que firma fins al 30 de juny del 2027, es va mostrar molt satisfet per iniciar aquesta nova etapa a l’RCDE Stadium: «Soc molt feliç de defensar aquest escut i aquesta samarreta, i tinc ganes que arribi dissabte (fent referència al partit contra el Celta) per començar la Lliga».

Parella amb Darder

Després de ser preguntat per les negociacions sobre el seu futur, Edu Expósito va voler «agrair» tots els equips interessats en ell. En aquest sentit, el català va revelar que ha sigut «molt a prop» del Girona, però va insistir que quan va conèixer l’interès de l’Espanyol ja no hi va haver «res més». «Volia arribar aquí», va remarcar.

Edu Expósito, d’altra banda, va comentar que se sent còmode «tant de vuit com de deu». La seva prioritat, va afegir, és ajudar l’entrenador de qualsevol manera. A més, es va mostrar il·lusionat per aprendre al costat de Sergi Darder: «La qualitat que té la tenen pocs futbolistes a la Lliga».

Elogis a Mendilibar

Notícies relacionades

Finalment el nou futbolista de l’Espanyol va destacar el paper de l’entrenador de l’Eibar, José Luis Mendilibar, en la seva trajectòria professional. El blanc-i-blau va afirmar que el tècnic ha suposat «el que calia per seguir en el futbol professional», ja que el «va ensenyar i ajudar a aconseguir moltes coses que no tenia».

El director esportiu, Domingo Catoira, va enaltir les virtuts del jugador, a més de la seva «implicació» per tancar el fitxatge: «Ve a enfortir la parcel·la del centre del camp, on volem ser molt forts. Ens ha d’aportar coses diferencials, capacitat d’organització, associació i arribada des de la segona línia». El dirigent va tornar a remarcar que encara no han rebut cap oferta per De Tomás.