GOL BENÈFIC

Unzué, comentarista solidari: donarà el seu sou de DAZN a la lluita contra l’ELA

L’exporter blaugrana formarà equip d’analistes amb Guti, Vila i Juanfran

Unzué, comentarista solidari: donarà el seu sou de DAZN a la lluita contra l’ELA

DAZN

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Juan Carlos Unzué continua marcant gols solidaris. L’exporter del Barça, que serà un dels comentaristes de DAZN la temporada que ve, destinarà el seu sou a la lluita contra l’ELA, la malaltia neurodegenerativa que va anunciar que patia fa dos anys i per a la qual no existeix cura.

«No cobraré res per fer aquest treball. Vull que l’import íntegre de les meves col·laboracions sigui donat per DAZN a fundacions que treballen per donar suport a persones malaltes d’ELA i fomentar la investigació de la malaltia», ha assegurat l’exblaugrana a l’anunciar-se el seu fitxatge per la plataforma.

No és l’única iniciativa solidària que ha emprès en els últims mesos per captar fons contra l’ELA. El 24 d’agost a les nou de la nit es jugarà un partit amistós i benèfic entre el Barça i el Manchester City amb un objectiu clar: recaptar el màxim de diners possible per donar-los a la Fundación Luzón per la lluita contra l’ELA.

També aniran destinats a aquest objectiu els beneficis d’‘Una vida plena’, la biografia que ha escrit amb els periodistes Marcos López, Ramon Besa i Lu Martín. 

Notícies relacionades

L’exporter navarrès, que també va donar el ‘txupinazo’ en els últims Sanfermines, farà equip a DAZN amb els exfutbolistes Guti, Vila i Juanfran. Un repte que, als 55 anys, assegura que l’il·lusiona. «Aquesta il·lusió pel futbol. Il·lusió per explicar, des de la meva experiència, el que vegi en els partits i el que vagin fent els equips. I també intentar diferenciar-me amb el sentit tàctic».

Després de penjar els guants va exercir d’entrenador, primer com assistent de Frank Rijkaard al Barça i després de Luis Enrique, a més de ser el titular de la banqueta del Numància, el Celta i el Girona, l’últim club on va ser abans que l’ELA trunqués la seva carrera com a tècnic.