Mercat de fitxatges

Dani Alves jugarà al Pumas de Mèxic, club convidat al Gamper

El lateral brasiler fitxa per l’equip mexicà, que casualment és el rival del Barça per al torneig tradicional

Dani Alves jugarà al Pumas de Mèxic, club convidat al Gamper
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja és oficial, Dani Alves jugarà al Pumas Mexicà aquesta temporada. El lateral de 39 anys fitxa pel conjunt mexicà, que casualment és el rival del Barça per al Trofeu Joan Gamper, que es juga el 7 d’agost al Camp Nou. Després de diverses picades d’ullet entre club i jugador a les xarxes socials, el Pumas ha fet oficial la incorporació del veterà carioca aquesta dijous a la matinada.

Dimecres a la nit Dani Alves va publicar uns tuits llançant unes pistes sobre quin seria el seu pròxim destí. Ja es deia la setmana passada que el lateral podia jugar el Gamper al fitxar pels mexicans, però pel que sembla el tràmit del fitxatge va ser una mica més lent de l’esperat. La seqüència de l’acostament d’Alves al Pumas va començar amb un tuit del brasiler amb la seva nòvia i una pintura de la cèlebre pintora mexicana Frida Khalo, i titulant la fotografia amb «un senyal».

Notícies relacionades

‘TNT Sports México’ va respondre al carioca suplicant que revelés el seu nou equip, ja que es parlava de la seva arribada al club mexicà. Alves va fer d’Alves i va respondre al mitjà dient que si li regalaven una bona ampolla de tequila revelava el nom del club, una altra picada d’ullet al demanar el licor més típic mexicà. Per acabar-ho de rematar, el lateral unes hores després va penjar aquest altre tuit amb l’ampolla que tant demanava.

Després de tanta picada d’ullet i rumor, ja és oficial el fitxatge del brasiler pel Pumas. El lateral jugarà a la Lliga MX i s’afegeix a la llista de millors jugadors que hi han passat, com Ronaldinho (Querétaro), Eusebio (Monterrey) i Bebeto (Toros Neza). Aquí comença una de les últimes etapes del jugador que qui sap si es retirarà aquí o al Brasil.