Futbol

Alexia Putellas celebra la victòria d’Espanya des de la grada

  • Espanya remunta davant Finlàndia en el debut de l’Eurocopa

  • Alexia Putellas es trenca i es perd l’Eurocopa d’Anglaterra

Alexia Putellas celebra la victòria d’Espanya des de la grada

REUTERS/Molly Darlington

1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una de les estrelles favorites de la selecció espanyola, Alexia Putellas, ha hagut de veure aquest divendres el partit contra Finlàndia des de la grada, a causa de la seva greu lesió al seu genoll esquerre, però això no li ha impedit celebrar la victòria del debut d’Espanya a l’Eurocopa d’Anglaterra (4-1).

La millor jugadora del món (compta amb la Pilota d’Or i el ‘The Best’) va patir una «entorsi» durant el tram final de l’assaig de la selecció al poblet de Bisham, el lloc triat per la delegació espanyola per portar a terme la seva concentració.

Però la lesió no ha rebaixat l’emoció i la passió pel futbol de la davantera, ja que en diverses ocasions s’ha aixecat del seu lloc –encara amb els inconvenients físics que presenta el seu genoll– i ha animat per damunt de tot el seu equip.

Notícies relacionades

Un dels moments màgics que ens ha regalat la nit ha sigut la dedicatòria del segon gol d’Espanya, quan Aitana Bonmatí s’ha acostat on se situava Putellas per dedicar-li el gol. «Aitana i els seus valors. Alexia s’ho mereixia, i no ha fallat», comenta una usuària a Twitter.

I és que en tot moment, ja des del principi del partit, la selecció espanyola ha mostrat la seva admiració i consideració per la futbolista, ja que abans que comencés el partit s’han fet la foto oficial amb la samarreta d’Alexia Putellas per mostrar que, tot i que no estigui físicament al camp, ho està en l’equip.