Mercat de fitxatges

¿On jugarà Cristiano Ronaldo la temporada que ve?

Diversos clubs europeus han sigut vinculats amb el portuguès després que digués que no vol continuar al Manchester United

¿On jugarà Cristiano Ronaldo la temporada que ve?
2
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo ha posat el mercat de fitxatges potes enlaire després que comuniqués al seu club, el Manchester United, que no vol continuar la temporada que ve. Després de la notícia, diversos clubs s’han vist interessats en fitxar a l’astre portuguès, que malgrat la seva edat (37 anys), continua demostrant que no ha perdut l’olfacte golejador. La decisió del davanter es basa en la no classificació del Manchester United per a la Champions League de la temporada vinent.

Clubs interessats

Bayern de Munic:

El club bavarès va al darrere del davanter portuguès al ser conscients que el seu davanter estrella, Robert Lewandowski, no vol continuar a les files alemanyes. El Bayern ha sigut el primer club en preguntar pel jugador i seria un recanvi ideal per suplir el polonès, ja que tots dos tenen el gol a la sang i són semblants en l’estil de joc.

Chelsea FC:

El club londinenc vol crear un nou projecte en mans del seu nou propietari, Todd Boehly. La injecció econòmica del club podia fer real el fitxatge del davanter pel club anglès, que a més ha de reforçar la davantera després de la cessió per una temporada de Romelo Lukaku. El Chelsea vol crear una davantera de somni. Entre els jugadors que són sobre la taula del club, Sterling, l’extrem procedent del Manchester City, és el principal, ja que sembla haver-hi un acord entre els clubs. Neymar i Dembélé continuen sonant, però semblen més allunyats de Stamford Bridge. Cristiano Ronaldo seria una altra opció per a apuntalar l’atac ‘blue’.

Atlètic de Madrid:

Les xarxes socials han esclatat amb els rumors que posicionen Cristiano Ronaldo com a possible jugador de l’Atlètic de Madrid. La recerca de davanter per a l’entitat blanc-i-vermella va derivar en una conversa amb Jorge Mendes sobre l’oferiment del portuguès al conjunt matalasser. L’atlètic vol donar sortida a Álvaro Morata, que torna al club després de la seva cessió, i tampoc dipositen tanta confiança en Antoine Griezmann. Tot i que sigui difícil el fitxatge, pel passat del jugador i per qüestions econòmiques, el cert és que el nom de Cristiano Ronaldo sí que ha sigut a la taula blanc-i-vermella.

Nàpols:

Notícies relacionades

El Nàpols vol el seu nou Maradona a la plantilla del 2022-2023. El club ha fet arribar al davanter que ell seria l’estrella de l’equip, i que tot giraria entorn d’ell, emulant l’estatus que va aconseguir Maradona a la ciutat napolitana. Cristiano ja sap el que és jugar a Itàlia, després de les seves dues temporades amb la Juventus de Torí.

Roma:

La Roma és l’equip amb menys possibilitats d’aconseguir l’astre portuguès, ja que l’equip romà tampoc podrà disputar la Champions League la pròxima campanya, condició sine qua non per al davanter portuguès. Tot i així, la seva bona relació amb l’entrenador, José Mourinho, que va coincidir amb ell en el Reial Madrid, podria convèncer el bitxo de ser a les seves files per a la pròxima campanya.