REESTRUCTURACIÓ BLAUGRANA

Paco Seirul·lo s’acomiada de Barcelona després de 46 anys

El cap de metodologia blaugrana es mostra «eternament agraït per tot el que el club m’ha donat»

Paco Seirul·lo s’acomiada de Barcelona després de 46 anys
1
Es llegeix en minuts

El Barça acomiada Paco Seirul·lo. L’emblemàtic preparador físic, i ara cap de la metodologia de l’equip, deixa el club després de 46 anys. Va ser Rafael Yuste, vicepresident de l’àrea esportiva del club, qui li va comunicar en persona la decisió de prescindir dels seus serveis. Seirul·lo va ser l’únic que va mantenir el seu lloc després de renovar l’àrea de metodologia del club l’estiu passat.

Notícies relacionades

En un carta de comiat molt emotiva, Seirul·lo recorda els moments viscuts, la seva trajectòria dins del club i els èxits aconseguits. «Vaig arribar el setembre de 1975 i haver format part d’aquesta gran família que és el Barça m’emplena d’orgull i, alhora, estic eternament agraït per tot el que m’ha donat».

A més, evoca les diferents modalitats en què ha treballat, atletisme, handbol i futbol. «He intentat també aportar el meu gra de sorra per ajudar en els èxits col·lectius de les diferents modalitats esportives en què he treballat». Després d’una vida dedicada al club, Seirul·lo ja és història del Barça.