CAS OBERT

La jutge demana documentació al Barça sobre el trasplantament de fetge d’Abidal

Vol esbrinar si el club blaugrana va fer algun pagament al presumpte cosí del jugador

La jutge demana documentació al Barça sobre el trasplantament de fetge d’Abidal
1
Es llegeix en minuts

La jutge segueix investigant el polèmic trasplantament de fetge d’Éric Abidal. El cas segueix obert després que la magistrada hagi demanat al Barça documentació, nòmines i pagaments entre el maig del 2011 i l’abril del 2013 per comprovar si es va cometre alguna il·legalitat amb l’operació. La fiscalia busca si van haver pagaments extraordinaris per part del club, i si a més el presumpte donant, el cosí d’Abidal, Gérard Armand, va rebre alguna transferència de les arques blaugranes.

El jutjat d’instrucció número 28 de Barcelona ha enviat una comissió rogatòria a França amb la intenció d’investigar el patrimoni de béns de Gérard Armand.

Notícies relacionades

A més, entre els implicats també hi ha l’expresident del Barça, Sandro Rosell, al qual se li van interceptar unes converses telefòniques, mitjançant la seva investigació per la Guàrdia Civil, sobre la suposada compra d’un fetge il·legal. La investigació segueix en marxa, a l’espera de la resposta de les autoritats franceses.

L’Institut Nacional de Toxicologia no va trobar proves que l’exjugador del Barça i exdirector esportiu del club Éric Abidal i el presumpte cosí que li va donar una part del seu fetge el 2012, Gérard Armand, siguin realment família, segons va revelar ‘El Confidencial’.