Premier League

L’estiu de Haaland al sol de Marbella

L’última imatge de l’estrella noruega: un ‘que no caigui’ amb uns joves banyistes a la platja

L’estiu de Haaland al sol de Marbella

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Erling Haaland és una de les futures (i pot ser que presents) estrelles del futbol europeu. El golejador noruec, després d’atipar-se de fer gols amb la seva selecció i amb el Borussia Dortmund, jugarà a partir de la temporada vinent al Manchester City de Pep Guardiola. Però abans de dirigir-se cap a les fredes terres angleses per començar la pretemporada com a nou jugador ‘citizen’, Haaland passa els seus dies de descans a la Costa del Sol.

Això no és novetat, ja que el jove jugador noruec (complirà 22 anys en tot just un mes) és visitant habitual de Marbella durant els últims anys i fins i tot s’està construint una casa a la costa malaguenya. El que sí que és nou i noticiable és que, a més de passar-ho bé entre amics, de xiringuitos i locals d’oci, Haaland passa les seves vacances amb la normalitat del que és, un jove d’uns vint anys. Estrella del futbol sí, però d’uns vint anys.

Notícies relacionades

Si fa uns dies era un simpàtic vídeo del jugador del Betis Joaquín Sánchez en el qual el vèiem partir-se de riure en un xiringuito de Marbella mentre que el de Puerto descartava amb molta broma el seu fitxatge pel club verd-i-blanc, aquest cap de setmana Erling Haaland ha circulat per les xarxes socials per unir-se amb total humilitat a un grup de xavals que jugaven un ‘que no caigui’ a la vora de la platja del Cable.

Haaland, un jugador diferent sobre els terrenys de joc i, a la vista està, també fora d’aquests.