Natació

Primera medalla d’Espanya en els Mundials de natació: bronze a la final de ‘highlight’

Marton Monus / Reuters

1

El conjunt de natació artística va aconseguir la primera medalla per a la delegació espanyola en els Mundials de Budapest, després de penjar-se aquest dissabte el bronze a la final de la modalitat de ‘highlight’.

L’equip espanyol, que va aconseguir una nota de 91,9333 punts, es va quedar a només tres dècimes de punt –0,3334– de la medalla de plata, que va ser per Itàlia amb una qualificació de 92,2667. Molt més lluny va quedar el conjunt espanyol, integrat per Cristina Arambula, Abril Conesa, Berta Ferreras, Emma García, Mireia Hernández, Meritxell Mas, Alisa Ozhogina, Paula Ramírez, Iris Tió i Blanca Toledano, de les guanyadores, l’equip ucraïnès, que es va penjar l’or amb una nota de 95,0333 punts.

Una puntuació que va permetre que Ucraïna revalidés el títol de campió del món que va aconseguir fa tres anys a la ciutat sud-coreana de Gwangju, on va debutar en el programa mundialista la modalitat ‘highlight’.

Uns Mundials en què, com va passar aquest dissabte a Budapest, els equips d’Itàlia i Espanya van acompanyar Ucraïna dalt del podi, després d’acabar en segona i tercera posició, respectivament.