Olimpisme

El COE cancel·la la candidatura de Catalunya i Aragó per als Jocs d’hivern del 2030

L’organisme comunicarà aquesta tarda la decisió oficial

El COE cancel·la la candidatura de Catalunya i Aragó per als Jocs d’hivern del 2030

COE

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha renunciat definitivament a la candidatura conjunta per organitzar els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030 en seus de Catalunya i Aragó, després de les desavinences polítiques entre els dos governs autonòmics, que no han aconseguit posar-se d’acord a l’hora de repartir-se la seu dels diferents esports. Ara la porta estaria oberta a una nova candidatura, possiblement només catalana, per optar a la següent cita olímpica hivernal, el 2034

Notícies relacionades

Segons ha informat el diari ‘Ara’, aquesta candidatura ha descarrilat de forma definitiva pels desacords entre Saragossa i Barcelona. Fonts pròximes al Govern de Madrid van assegurar aquest dilluns a EL PERIÓDICO que ha de ser el COE l’organisme que informi de la cancel·lació definitiva del projecte. Fonts del Govern de la Generalitat van indicar referent a això que encara no havien sigut informats de forma oficial de les últimes novetats sobre aquesta controvertida candidatura.

El COE ha convocat una roda de premsa, a la seu central de Madrid, per informar de manera oficial sobre la decisió definitiva del projecte aquesta tarda a les 19 hores.