No tanca la porta a Mbappé

Florentino Pérez: «El Barça tirarà endavant perquè és un dels millors clubs del món»

El president del Reial Madrid no va tancar la porta al fitxatge de Kylian Mbappé i va excusar la seva decisió: «Mbappé no m’ha traït, l’han confós. Kylian és molt jove i la pressió l’ha superat. Li va trucar el president de la república i a un noi com ell el va afectar».

Florentino Pérez: «El Barça tirarà endavant perquè és un dels millors clubs del món»

AFP / FRANK FIFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va concedir una entrevista a El Chiringuito sobre l’actualitat del conjunt blanc. Per començar el dirigent blanc va començar advertint que «la Superlliga, per descomptat que continua viva. Creiem que tenim dret a organitzar competicions. Estem esperant la vista del Tribunal de Luxemburg».

Perdona Mbappé

Pérez no va tancar la porta a una arribada de Mbappé en el futur, i el va excusar per la seva decisió: «Mbappé no m’ha traït, l’han confós. Kylian ens va transmetre que el seu somni era jugar al Reial Madrid, moltes i moltes vegades. Ho vam voler fer el mes d’agost passat, però no el van deixar sortir perquè no volien vendre’l. Però després tot va canviar en 15 dies per la pressió política i econòmica. Va entrar en un bloqueig i va sortir pel costat més fàcil per desbloquejar-lo». 

Notícies relacionades

Florentino va assenyalar Macron, per la seva pressió al jugador: «Kylian és molt jove i la pressió el va superar. Li va trucar el president de la república i a un noi com ell el va afectar. El que no té sentit és que li truqui el president de la república perquè què pensarà el Lió o el Marsella. Això va influir-hi moltíssim». Sobre el seu possible fitxatge d’aquí tres anys va afegir: «Aquest no és el meu Mbappé. Aquest que es nega a fer un acte de patrocini amb la selecció, no és el que jo vull. ¿D’aquí tres anys? Ja ho veurem». 

El dirigent madridista va tenir paraules per al FC Barcelona: «El Barça tirarà endavant: és un dels millors clubs del món. Està passant per una situació complicada, però hi donarà la volta». I després es va mostrar molt contundent amb la gestió de Tebas i l’acord amb el fons d’inversió CVC: «L’acord amb CVC que planteja Tebas és il·legal. Entenem que ens volen expropiar els nostres drets televisius durant 50 anys. Anirem als tribunals i fins al final».