FUTBOL

Haaland firma pel City i lloa Guardiola: «És un dels millors entrenadors de la història»

Haaland firma pel City i lloa Guardiola: «És un dels millors entrenadors de la història»
1
Es llegeix en minuts

Erling Haaland, davanter del Manchester City, ha lloat Pep Guardiola i ha dit que és un dels de millors entrenadors de la història.

El davanter noruec ha firmat aquest dilluns un contracte de cinc anys amb els celestes i ha parlat per primera vegada amb els mitjans del club.

«És un dia de molt orgull per a mi i per a la meva família», ha avançat Haaland, que ha firmat per cinc anys amb el City per uns 51 milions de lliures (55 milions d’euros), comissions per a l’agent i el pare del futbolista a part.

«El City és un equip amb molts jugadors del més alt nivell i Pep [Guardiola] és un dels millors entrenadors de la història, així que crec que estic al lloc adequat per complir els meus somnis», ha afegit el futbolista de 21 anys.

«Vull marcar gols, guanyar títols i millorar com a jugador. Tinc molta confiança que puc aconseguir-ho aquí. És un gran canvi per a mi i tinc moltes ganes de començar ja la pretemporada».

La felicitat de Begiristain

Notícies relacionades

Txiki Begiristain, director esportiu del City, ha remarcat que han estat seguint Haaland «durant molts anys» i que estan «encantats d’haver pogut portar-lo a l’equip».

«Té un gran talent i ha sigut un dels millors davanters d’Europa en les últimes temporades. Els seus registres golejadors han sigut excepcionals i les seves actuacions al Borussia Dortmund i a la Champions League han demostrat que pot fer-ho bé al més alt nivell. Erling té tot el que volem en un davanter i estem convençuts que destacarà en aquesta plantilla i en aquest sistema», ha afegit Begiristain.