RFEF

Rubiales va descartar un acord amb Qatar més avantatjós però sense la comissió per a Piqué

Aquest pacte era igual d’avantatjós per a la Reial Federació Espanyola de Futbol que el de l’Aràbia Saudita, segons ‘El Confidencial’

Rubiales va descartar un acord amb Qatar més avantatjós però sense la comissió per a Piqué
1
Es llegeix en minuts

Luis Rubiales va rebutjar un acord amb Qatar, igual d’avantatjós per a la Reial Federació Espanyola de Futbol, i en el qual no era necessari pagar cap tipus d’intermediació a Gerard Piqué ni a cap altre agent extern, segons informa ‘El Confidencial’. La RFEF sí que va firmar el contracte de la Supercopa amb l’Aràbia Saudita, que va generar 24 milions d’euros en comissions per al jugador blaugrana, després de rebutjar l’anterior acord esmentat amb Qatar.

Rubiales va arribar a estampar el seu segell en un preacord amb les autoritats de Doha, però, finalment, va acabar rebutjant-lo per decantar-se per l’oferta de l’Aràbia Saudita. Aquest precontracte figura entre els arxius dels Supercopa Files, un volum d’informació sobre les ‘negociacions ocultes’ per traslladar aquest torneig a l’Orient Mitjà.

Notícies relacionades

Aquest dilluns, 18 d’abril, van ser revelats uns polèmics àudios entre Luis Rubiales i Gerard Piqué on es reflectia que tots dos van treballar conjuntament per aconseguir un acord multimilionari amb ‘Sela’, companyia pública del país asiàtic (encarregada d’organitzar grans esdeveniments esportius i culturals) per portar la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita.

El defensa del Barça i el president de la Federació es van aliar i van pactar una comissió milionària per a Kosmos, l’empresa de Piqué, per portar la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. El contracte que la Federació Espanyola de Futbol va firmar va garantir una retribució de 40 milions d’euros per cada edició de la competició a la RFEF mentre que Kosmos (l’empresa del defensa del Barça) es va assegurar 24 milions per sis temporades. Tot l’ocorregut ha portat ‘cua’ i el mateix Piqué i la RFEF s’han pronunciat aquests dies al respecte.