Cita atlètica

Atlètic de Madrid-Manchester City: horari i on veure la tornada dels quarts de la Champions

Els de Simeone tenen la difícil tasca de doblegar un dels millors conjunts d’Europa amb un resultat negatiu de l’anada (0-1)

Atlètic de Madrid-Manchester City: horari i on veure la tornada dels quarts de la Champions

Atlético de Madrid

1
Es llegeix en minuts

L’Atlètic arriba al xoc de tornada de quarts de Champions League amb l’eliminatòria al seu territori. És cert que la derrota per la mínima a Manchester no és el resultat ideal, però només un gol de diferència jugant al seu estadi amb 90 minuts fan pensar que la tasca és assumible, i més amb Simeone a la banqueta. Com ja ha passat en moltes ocasions, els matalassers saben trampejar en l’adversitat i aquest factor serà clau davant un dels grans equips del panorama continental.

Notícies relacionades

Pep Guardiola continua buscant una Champions fora de Barcelona. De moment se li està resistint, malgrat que l’1-0 aconseguit en terres britàniques el deixa a un pas de les semifinals. No serà gens fàcil al Wanda Metropolitano, però davant un context de necessitat per a l’Atlètic, el City pot pescar en aigües tèrboles i trobar el premi que aplani el camí.

Quan i on veure l’Atlètic-City

El partit corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions League entre l’Atlètic de Madrid i el Manchester City que es disputarà aquest dimecres 13 d’abril del 2022 al Wanda Metropolitano a partir de les 21.00 hores es podrà seguir en directe per Movistar Liga de Campeones de la plataforma Movistar Plus.