Partit clau

L’horari i on es pot veure el Bayern–Vila-real dels quarts de l’Europa League

Els d’Unai Emery visiten l’Allianz Arena amb la renda mínima (0-1) del partit de tornada per aconseguir la gesta titànica

L’horari i on es pot veure el Bayern–Vila-real dels quarts de l’Europa League

Villarreal CF

1
Es llegeix en minuts

La il·lusió pot fer arribar molt lluny. El Vila-real segueix amb la seva campanya titànica en la Champions League. Després d’aconseguir doblegar el Bayern a l’estadi de la Ceràmica, els groguets buscaran certificar la classificació a les semifinals de la màxima competició europea, una cosa que no aconsegueixen des del 2006, quan es van enfrontar a l’Arsenal en l’últim partit abans de la final.

Notícies relacionades

Davant, el campió alemany, la trituradora de rivals i un equip que tindrà set de venjança després del resultat advers de l’anada. A casa i davant la seva gent, el Bayern es converteix encara en una bèstia molt més temible. Caldrà veure si Nagelsmann guanya la partida a Emery o finalment es gesta el miracle castellonenc en terres germàniques.

Quan i on es pot veure el Bayern–Vila-real dels quarts de Champions

El partit corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions League entre el Bayern i el Vila-real que es disputarà aquest dimarts, 12 d’abril del 2022, a partir de les 21.00 hores, a l’Allianz Arena, es podrà veure en directe per Movistar Liga de Campeones 1, de la plataforma Movistar Plus.