El traçat

Mitja marató de Barcelona 2022: aquest és el recorregut

Mitja marató de Barcelona 2022: aquest és el recorregut
1
Es llegeix en minuts

La mitja marató de Barcelona que se celebra aquest diumenge, 3 d’abril, recorrerà bona part del centre i alguns barris de la ciutat de Barcelona. Començarà a les 8.30 hores pel tradicional circuit que acull la cursa, amb el mateix recorregut, per exemple, que es va fer l’any passat, un traçat que normalment agrada als esportistes que miren de millorar els seus registres, perquè és ràpid i sense obstacles quant a pujades o baixades.

Els carrers de Barcelona

Notícies relacionades

La prova començarà i acabarà al passeig de Pujades de Barcelona. A continuació, els atletes es dirigiran al passeig de Picasso, l’avinguda del Marquès Argentera, la plaça d’Isabel II, el passeig de Colom, el carrer de Josep Carné, la plaça de les Drassanes, el Paral·lel, el carrer d’Entença, la Gran Via, el carrer de Bailén, la ronda de Sant Pere, el passeig de Sant Joan, el passeig de Lluís Companys, el carrer de Bonaventura Muñoz, el carrer de Pallars, el carrer de Llacuna, el carrer de Perú, el carrer de Josep Pla, la Gran Via, la rambla Prim, la Diagonal en sentit Llobregat, el carrer d’Espronceda, la Diagonal en sentit Besòs, la plaça de Llevant, el passeig de Taulat, el carrer de la Selva de Mar, el passeig de Garcia Fària, el passeig de Calvell, l’avinguda Litoral, el Port Olímpic, el carrer de l’Arquitecte Sert, el carrer de Salvador Espriu, el carrer de la Marina i, finalment, el passeig de Pujades.

Està previst que els últims atletes arribin cap a les 11.30 hores. Les inscripcions ja estan tancades després d’haver-se entregat més de 13.000 dorsals.