Duel emotiu (2-2)

Les llegendes de l’Espanyol i de la selecció disfruten en un partit benèfic

Les llegendes de l’Espanyol i de la selecció disfruten en un partit benèfic

RCDE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Ciutat Esportiva Dani Jarque va viure un dissabte emotiu de retrobaments en un partit benefici entre Llegendes del RCD Espanyol i Llegendes Espanya, a l’avantsala de l’amistós del RCDE Stadium entre el combinat nacional i Albània. 

En el minut 21 del duel, a més es va viure un dels moments més especials de la jornada quan es va parar la trobada per dedicar una ovació sonora a l’etern capità periquito, que a més també va ser company de molts dels protagonistes del partit.

Javi Márquez va obrir el marcador amb un colpejament exquisit amb la seva cama esquerra i amb aquest avantatge va marxar l’Espanyol al descans. Catanha va empatar ràpidament amb una rematada precisa, Manel va posar el 2-1 finalitzant una combinació excel·lent del conjunt periquito, mentre que Sergio García, que va jugar una part amb cada equip, va fer el definitiu 2-2 des dels onze metres.  

Cita de mites

Notícies relacionades

Per part del RCD Espanyol van jugar: Raúl Arribas, Joan Capdevila, Javi Chica, Ferran Corominas ‘Coro’, David Garcia, Jaume Garcia, Dani García Lara, Luis García, Sergio García, Juanma González, Jordi Lardín, Albert Lopo, Javi Márquez, Manel Martínez, Ángel Morales, Eloy Pérez, Josep Samper, Manolo Serrano, Marc Torrejón, Toni Velamazán i Pablo Zabaleta. 

Per part de Llegendes Espanya van jugar: Antonio Álvarez ‘Ito’, Amavisca, Raúl Bravo, Ignacio Camacho, Iván Campo, Joan Capdevila, ‘Lobo’ Carrasco, Coque Contreras, Estebaranz, Sergio García, Dani García Lara, Fernando Giner, Catanha, Ricardo, Alfonso Pérez i Juan Senyor.

Temes:

Espanyol