El Girona treu un punt de Butarque en un partit sense gairebé ocasions

• Arnau Martínez va avançar el conjunt català, però Qasmi va igualar abans del descans

CD Leganés

1

Ara que el Girona sap quina és la seva lluita d’aquí a final de temporada, cada punt és important per seguir en zona de ‘play-off’. Aquest diumenge l’equip de Míchel Sánchez va empatar a Butarque (1-1) en un partit sense ocasions i amb domini del Leganés. Arnau Martínez va obrir la llauna, tot i que Qasmi va marcar poc abans del descans. Juan Carlos va salvar el punt amb una gran mà per acabar la jornada de sisens amb 43 punts.

Després d’un tret d’Arnaiz al pal, Arnau va avançar el Girona després de recollir una pilota morta a l’àrea (m. 35). Tenint en compte que els minuts corrien sense ocasions i amb la possessió per al Leganés, els homes de Míchel havien aconseguit el més important. El domini local, no obstant, va propiciar el gol de Qasmi abans del descans (m. 42).

La tònica no va variar a la represa. Els de Nafti generaven més, tot i que entre la defensa i Juan Carlos tiraven endavant. Stuani va tenir a prop l’1-2 al cabotejar un córner (m. 55), però Juan Carlos va evitar la derrota traient una gran mà a un tret de Bautista en el tram final.